ASN Bank biedt nu ook betaalrekening voor zelfstandige professionals

Bron
ASN Bank

Zelfstandige professionals met maximaal één extra medewerker in dienst kunnen vanaf nu ook een betaalrekening open bij de ASN Bank. Voor een vast bedrag van 6 euro per maand kunnen zij via ASN Betalen Zelfstandigen al hun bankzaken online regelen.

De rekening is een betaalrekening met een gunstig en vast maandelijks tarief. Dus geen onverwachte kosten achteraf. Ook krijgen rekeninghouders de beschikking over ASN Online Bankieren Zakelijk, de ASN Mobiel Bankieren App en ieder kwartaal een schriftelijk rekeningafschrift zonder extra kosten. De klant ontvangt tot een maximum saldo van € 50.000 rente over het saldo op de rekening. Verder biedt de rekening een mogelijkheid om een machtiging voor zakelijke Europese incasso’s af te geven.

Voor wie?

ASN Betalen Zelfstandigen is geschikt voor:

• zelfstandig ondernemer (freelancer, zzp-er) met een eenmanszaak of bv.
• wie zakelijke bankzaken online wil regelen.
• bedrijf met maximaal 2 medewerkers in dienst.
• de wens om als enige gemachtigd te zijn voor de rekening van een bedrijf.
• maximaal 1000 bij- en afschrijvingen per jaar.
• geen incassocontract nodig of mogelijkheid om batchbetalingen te doen.
• levering van vooral diensten (zoals financieel adviseur, tekstschrijver of kapper).

Klantvriendelijkste bank van Nederland

De ASN Bank is al vijf jaar achtereen uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. In een onderzoek van de Consumentenbond uit 2015 gaven de klanten de ASN Bank het hoogste rapportcijfer (8,6). Daarnaast kreeg de bank het hoogste cijfer voor service (8,5) en de verhouding tussen kosten en service (8).

Duurzame missie

Wie bankiert bij de ASN Bank, kan erop vertrouwen dat zijn geld op een duurzame manier wordt geïnvesteerd. Dat wil zeggen: niet in zaken als wapens, olie of kinderarbeid. En wel in projecten en ondernemingen die bijdragen aan de duurzame samenleving, zoals zorginstellingen, onderwijs, duurzame energie en goede en betaalbare woningen.

Share Button