Verantwoord passief beleggen door ASR Nederland Beleggingsbeheer

Bron
IEXProfs

ASR Nederland Beleggingsbeheer ontvangt dit jaar de Lipper Group Award Lipper Fund Award 2016 Overall Small. Dit is niet de eerste Lipper Award die het huis wint met zijn beleggingsproducten. Vorig jaar won ASR Nederland Beleggingsbeheer een Lipper Fund Award met het ASR Mixfonds (ook bekend als ASR Profielfonds G) over een periode van drie jaar.

Mark van Engelen, hoofd Fondsmanagement vertelt dat er niet alleen op een duurzaam rendement gelet wordt; het moet ook op een duurzame wijze verkregen worden. “Alle beleggingen die beheerd worden door deafdeling ASR Group Asset Managementworden door het team dat verantwoordelijk is voor Maatschappelijk Verantwoord Beleggen gescreend op basis van SRI-beleid, zoals sociale- en milieuaspecten.”

Lees het volledige artikel

Share Button