ASN Duurzaam Aandelenfonds genomineerd voor 2 gouden stieren

De nominaties voor de ‘Gouden Stier’ 2016 zijn bekend gemaakt. Tien jaar geleden maakte de beleggingswereld voor het eerst kennis met de Gouden Stier. Sindsdien is de Gouden Stier uitgegroeid tot een felbegeerde trofee voor beleggeringsproducten en -diensten en een begrip in de markt. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Het ASN Duurzaam Aandelenfonds kreeg 2 nominaties: in de categorie ”beste beleggingsfonds’ en in de categorie ‘beste duurzame fonds’.

De overige twee genomineerde fondsen in de categorie ‘beste duurzame fonds’ zijn: Candriam Equities L Sustainable Emerging Markets en Pictet European Sustainable Equities.

 

Share Button