Met uw wisselgeld duurzaam beleggen met Peaks

Bron
Peaks

Binnenkort komt Peaks op de markt: een innovatieve app op het gebied van beleggen. Peaks is een zelfstandige Nederlandse startup die door investering van de Rabobank tot stand is gekomen.

Met Peaks kunt u vaste bedragen inleggen, of u kiest voor RoundUps. U belegt dan met uw wisselgeld. Elke keer als u iets met pin betaalt, rondt Peaks het bedrag af naar de volgende euro. Bij een gepind kopje koffie van € 2,70 zet u zo direct € 0,30 opzij. Al uw RoundUps worden op uw Peaks-account gestort. Kleine beetjes, maar bij elkaar een grote investering. U zet uw geld namelijk niet alleen opzij, maar belegt het in indexfondsen. Zo haalt u eenvoudig meer uit uw geld.

Ook duurzaam beleggen mogelijk

Bij Peaks willen we de toekomst groener en mooier maken. Daarom hebben we ook mixen van duurzame indexfondsen uitgekozen. Dit houdt in dat je je geld belegt in bedrijven die vooroplopen in duurzaamheid. Bedrijven die te maken hebben met bijvoorbeeld de tabaksindustrie, fossiele brandstoffen of kernenergie worden uitgesloten. Je kunt ook de standaard optie kiezen. Dan bestaan je beleggingen deels uit duurzame fondsen. Alle fondsen in onze standaardoptie hebben wel allemaal de gedragscode voor verantwoord beleggen ondertekend. Dat vinden wij bij Peaks belangrijk.

Met de Peaks app ziet u op elk moment hoe het ervoor staat met uw beleggingen. Ook kunt u meer geld inleggen of juist opnemen. Beginnen is mogelijk met één euro. Verstand van beleggen is niet nodig. Peaks biedt alle hulp en informatie die u nodig heeft.

Peaks kwam tot stand met hulp van de Rabobank en is binnenkort beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Share Button