Else Bos stopt op 1 november 2017 als CEO van PGGM

Else Bos (57) heeft sinds 2002 bij PGGM in diverse directiefuncties gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar als CEO. Zij maakte sinds 2004 deel uit van de Raad van Bestuur als Chief Executive Officer Investments. In 2010 werd zij Chief Institutional Business en tevens plaatsvervangend CEO. Voordat zij bij PGGM in dienst trad, werkte zij onder andere bij ABN AMRO en NIB Capital.

“Ik heb met heel veel plezier vijftien jaar voor PGGM gewerkt. Een organisatie van betrokken professionals met een groen hart die zich inzetten voor een waardevolle toekomst voor deelnemers en leden. Ik ben trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Natuurlijk ook samen met onze grootste klant PFZW en de andere klanten voor wie we pensioenen mogen beheren en beleggen en met de bestuurders en leden van onze coöperatie,’’ aldus Else Bos.

“Else Bos heeft in de afgelopen jaren met overtuiging en visie een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van PGGM”, aldus Edwin Velzel, voorzitter van de Raad van Commissarissen. “Het is een bijzondere prestatie om vanuit de maatschappelijke achtergrond in zorg en welzijn op zo’n betrokken manier leiding te geven aan zowel het zorgvuldig beheren als het resultaatgericht en duurzaam beleggen van de pensioenen van 2,9 miljoen deelnemers. We zijn Else zeer erkentelijk voor wat ze betekend heeft voor PGGM en wensen haar een succesvol vervolg van haar loopbaan.”

De Raad van Commissarissen van PGGM zal zich de komende periode buigen over de opvolging in de Raad van Bestuur.

Share Button