Legal & General is nu Scildon

Bron
Scildon

Per 1 juli is de nieuwe naam voor Legal & General Nederland Scildon. Het moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk – Legal & General Group – kiest ervoor niet langer actief te zijn op het Europese vasteland. Daarom heeft zij de aandelen van Legal & General Nederland verkocht aan Chesnara. Chesnara is een Brits verzekeringsbedrijf dat actief is in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara heeft ruim 1 miljoen klanten.

Een nieuwe naam en een nieuw logo

Met de nieuwe aandeelhouder krijgt Legal & General Nederland ook een nieuwe naam. In de loop van dit jaar wordt onze nieuwe naam doorgevoerd. Dan heet Legal & General Nederland voortaan Scildon en zullen we ons nieuwe merk breed in de markt zetten.

image

De naam Scildon is afgeleid van ‘shield’ en ‘skills’ en staat voor bescherming, slagvaardigheid en deskundigheid. Ook in ons logo komt de bescherming terug. In ons huidige logo vindt u al jaren het schild. Het schild staat voor bescherming van de financiële zekerheid van onze klanten. In het nieuwe logo staan de kleuren oranje, wit en blauw voor onze verankering in Nederland.

Hetzelfde team

De nieuwe naam en logo zijn het enige dat verandert. Want voor de klant blijft verder alles hetzelfde. Achter Scildon staan dezelfde mensen die zorgen voor dezelfde hoge kwaliteit van producten en service. Met één doel: samen met uw financieel adviseur, u helpen bij het realiseren van financiële zekerheid. In de komende maanden gaan wij onze nieuwe naam doorvoeren in alle systemen en uitingen. Eind juni 2017 ontvangen alle klanten van ons een brief waarin we de naamswijziging onder de aandacht brengen.

Share Button