Vijftig tinten duurzaam beleggen

Bron
FD

De groei in duurzame beleggingsmogelijkheden maakt het er voor de particulier niet per se makkelijker op. Informeer je goed, als je je geld met rendement wilt beleggen in een wereld die groener en socialer is.

Duurzaam vastgoed, lokaal opgewekte groene energie, studentenleningen in opkomende markten, kunst of biologische landbouw zijn maar een greep uit het ‘buffet’ van duurzame beleggingsmogelijkheden. De belegger met niet louter financiële, maar ook groene of sociale drijfveren is niet langer beperkt tot uitsluiting van ‘foute’ fabrikanten van wapens, sigaretten of gokspelen. Met de vraag, mede dankzij lage spaarrentes en fiscale voordelen, groeit het aanbod. Hoe maak je een goede keuze?

Lees het volledige artikel (alleen voor abonnees FD)

Share Button