ACTIAM wordt met winnen Cash Publieksprijs beloont voor duurzame prestaties

ACTIAM heeft tijdens de zevende editie van de vwd Cash Fund Awards de Cash Publieksprijs gewonnen.

Publieksprijs

Ieder jaar reikt Cash de Cash Publieksprijs uit aan de beste aanbieder van beleggingsproducten. Uit het Groot Beleggersonderzoek dat door het tijdschrift jaarlijks wordt gehouden, is ACTIAM als één van de vijf genomineerden naar voren gekomen. Vervolgens heeft het (lezers)publiek ACTIAM als meest favoriete aanbieder uitverkozen.

Oog voor financieel en maatschappelijk rendement

Hans van Houwelingen, Chief Executive Officer van ACTIAM: “Allereerst willen wij het lezerspubliek van Cash bedanken voor hun stemmen. ACTIAM belegt voor haar klanten om niet alleen een optimaal financieel rendement te behalen, maar ook een maatschappelijk rendement. Dit doen wij door rekening te houden met de gevolgen voor het milieu en de maatschappij. We zijn bijzonder trots op deze brede erkenning. De Cash Publieksprijs is een bevestiging van de ingeslagen weg en stimuleert ons om in de toekomst nog meer verantwoorde beleggingsoplossingen voor het brede publiek te ontwikkelen”.

Share Button