Achtergestelde obligatielening van Windpark Krammer binnen 1 dag overschreven

Dinsdagochtend 3 april is de inschrijving voor de achtergestelde obligatielening van Windpark Krammer geopend. Diezelfde avond is het streefbedrag bereikt. Desondanks heeft het – vooral voor leden van Deltawind of Zeeuwind en omwonenden – nog steeds zin om te investeren! En heeft het ook nog zin om naar een van de informatieavonden te komen. 

Voorrang

Bovenstaande groepen krijgen namelijk voorrang bij het toewijzen van obligaties. Ook als zij investeren nadat het streefbedrag bereikt is. De toewijzing van de obligaties vindt pas plaats na het sluiten van de inschrijfdatum op 14 mei. Garanties zijn helaas niet te geven, ook niet aan personen uit voorrangsgroepen. Hoe het precies werkt met voorrang is te lezen in het prospectus dat u kunt downloaden via Duurzaam Investeren. U kunt zich via Duurzaam Investeren tot en met 14 mei ook inschrijven voor obligaties. Daarnaast kunt u meer informatie over voorrang lezen in de veelgestelde vragen.

 

Share Button