ASN Duurzaam Aandelenfonds genomineerd voor de IEX Gouden Stier

Het ASN Duurzaam Aandelenfonds is genomineerd voor de IEX Gouden Stier voor het beste duurzame beleggingsfonds. Deze prijs is door ASN Bank al vaker gewonnen, met verschillende ASN Beleggingsfondsen. De jury bepaalt op 8 november de winnaars.

IEX Gouden Stier is onderdeel van IEXMedia B.V., dat zich richt op beleggers in Nederland. De IEX Gouden Stier-Beste Keuze is een onafhankelijk keurmerk en geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

De andere genomineerde fondsen in de categorie ‘Beste duurzaam beleggingsfonds’ zijn:

  • DPAM INVEST B EQUITIES EUROPE SUST F CAP
  • F&C RESPONSIBLE GLOBAL EQUITY R EUR ACC
  • ROBECOSAM SUSTAINABLE EUROPEAN EQS F €
  • VONTOBEL MTX SUST EMMKTS LDRS N USD
Share Button