Crowdfundmogelijkheid voor nieuw duurzaam kledingmerk: Blabla Belgium

Blabla Belgium is een nieuw kledingmerk dat zoals de naam doet verraden, wordt ontworpen en geproduceerd in België. Momenteel doet het bedrijf een duurzame crowdfunding campagne waar je deel van uit kunt maken.

Het merk Blabla staat voor kwalitatieve en ecologische t-shirts en sweatshirts met Franse statements. We hebben hier uitdrukkelijk voor Franse statements gekozen omdat we zijn opgegroeid met de Franse taal. Onze ouders spraken altijd Frans onder elkaar waardoor we gefascineerd werden door deze taal. Daarnaast is het naar onze mening de taal van de liefde en de passie en dit stemt overeen met onze passie. Het Frans staat ook nog eens onlosmakelijk verbonden met mode.

De kledingstukken zijn ecologisch met respect voor mens en natuur gemaakt en de verpakkingen zijn ook milieuvriendelijk. Op dit moment bekijken we welke groene logistieke partners mee kunnen gaan in ons verhaal.

We beseffen dat de modesector één van de grootste vervuilers blijft en de arbeidsomstandigheden hierbij in sommige gevallen niet gerespecteerd worden. Daarom letten we hard op deze 2 elementen en zullen we deze altijd respecteren. Naar een milieubewust en menselijk merk willen we groeien.

De statements zijn bedoeld om mensen hun aandacht te doen trekken en hen te doen glimlachen, dit omdat we een jong en positief bedrijf zijn en dit ook willen blijven. Dit zie je terug in de statements en onze marketing. De verschillende stukken die we uitbrengen, houden we exclusief door alles in beperkte oplage te produceren en door elk stuk een speciaal certificaat mee te geven. Zo zijn we er zeker van dat iedereen een uniek stuk draagt en er zo tussenuit springt.

De campagne is reeds voor 30% gefinancierd maar we hebben nog een lange weg te gaan. Geloof jij in een creatief, duurzaam en Belgisch project? Ondersteun dan mee de campagne op: www.hellocrowd.be/blabla-belgium

Share Button