Nieuw boek: ‘Duurzaam beleggen voor Dummies’

Vandaag verschijnt het boek Duurzaam beleggen voor Dummies. In dit nieuwe boek vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. 

Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je aandelen en beleggingsfondsen op duurzaamheid selecteert en wat voor rendement je kunt verwachten. Ook krijg je praktijkvoorbeelden van duurzame en niet-duurzame beleggingen en leer je hoe je voor jezelf een duurzame beleggingsstrategie opzet – en welke partijen je daarbij kunnen helpen. Ga aan de slag en investeer in een duurzame toekomst!

Natuurlijk wordt Portaal Duurzaam Financieel (www.duurzaam-beleggen.nl) in het boek genoemd als belangrijke bron voor meer informatie over duurzaam beleggen.

Jochen Harkema en Peter Tros zijn beiden analist duurzaam beleggen bij het Investment Office van ING. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het duurzame beleggingsbeleid en onderzoeken ze bedrijven, beleggingsfondsen en landen op duurzaamheid.

Bestel het boek online via Bol.com (prijs: € 19,99)

Share Button