BeleggersFair 2019 geeft kennis én vermogen een boost

Van 20 tot en met 27 september vindt weer de jaarlijkse ’Week van de Belegger’ plaats. Beleggen staat die week centraal voor een breed publiek. Ter afsluiting van de week wordt op vrijdag 27 september voor de vijfde keer het grootste beleggersevent van Nederland georganiseerd: de BeleggersFair 2019. Dagvoorzitter Roelof Hemmen zal tijdens dit event in de Amsterdamse Beurs van Berlage vorm geven aan het motto ‘geef uw kennis én vermogen een boost’.

Gedurende de Week van de Belegger wordt met inspirerende bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ’Week’ ligt op educatie. Tijdens de Week van de Belegger kan een breed publiek zich informeren over de laatste ontwikkelingen en trends rond het opbouwen van vermogen. De Week van de Belegger wordt op 20 september geopend met de bekende gongslag op de Amsterdamse beurs. Beleggers kunnen in deze week ook deelnemen aan rondleidingen door het beroemde gebouw van Euronext aan Beursplein 5. 

De BeleggersFair

De vijfde editie van de BeleggersFair vindt plaats op 27 september in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam. “Het event biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten”, zegt Peter Westhof, redacteur bij TRIPLE i, de initiatiefnemer van de Week van de Belegger en de BeleggersFair.

Gedurende de dag delen bekende financiële goeroes hun Gouden Tips voor 2020 met de bezoekers. 

Toonaangevende sprekers

Naast de Gouden Tips zijn er onder meer optredens van Corné van Zeijl (Actiam), Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) en Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer). Ook zijn er talkshows vol opinie en debat.

Daarnaast kunnen zowel beginnen als gevorderde beleggers gratis masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden. Beleggers die de smaak goed te pakken hebben, kunnen tijdens een wandeling over de beursvloer in contact komen met vele banken, vermogensbeheerders en adviseurs. Ook duurzaam beleggen komt aan bod.

Portaal Duurzaam Financieel mediapartner

Portaal Duurzaam Financieel (www.duurzaam-beleggen.nl) is wederom mediapartner van de Beleggersfair. Lezers kunnen hier een gratis entreekaart aanvragen. 

Share Button