Masterclass duurzaam beleggen op BeleggersFair 2019!

Duurzaam beleggen een vergelijkbaar rendement en voor onze toekomst beter? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de Masterclass Duurzaam beleggen die verzorgd wordt door Judith Sanders, beleggingsstrateeg bij ABN AMRO tijdens de BeleggersFair 2019 op 27 september. Schrijf nu gratis in!

Verduurzaming is nodig om onze wereld voor de toekomst leefbaar te houden. Bijvoorbeeld op het vlak van het gebruik van de natuurlijke hulpbronnen. In 2030 bestaat de wereldbevolking naar verwachting uit 8,6 miljard mensen en hebben we 35% meer voedsel, 40% meer water en 50% meer energie nodig. Met dit soort percentages – en dat zal naar verwachting in de toekomst nog meer toenemen – raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Om aan de vraag naar deze hulpbronnen op een duurzame wijze te kunnen voldoen, hebben we bedrijven nodig die investeren in oplossingen voor deze problematiek. Dit en meer biedt beleggingskansen.

Tijdens de Masterclass komen de de verschillende vormen van duurzaam beleggen, ESG analyse, de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN en de wijze waarop ABN AMRO haar beleggingen selecteert aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan de algemene gedachte dat duurzaam beleggen ten koste zou gaan van het verwacht rendement.

Over Judith Sanders

Judith Sanders is beleggingsstrateeg bij  ABN AMRO. In deze rol is zij verantwoordelijke voor de communicatie van het beleggingsbeleid van ABN AMRO voor de Nederlandse markt. Ze richt zich met name op een van de belangrijkste speerpunten van ABN AMRO, het uitdragen van het belang om duurzaam te beleggen. Ook volgt ze de macro-economische en politieke ontwikkelingen. Judith geeft presentaties en schrijft (externe) artikelen en blogs. Ze is sinds 1994 werkzaam in de financiële wereld en werkte voorheen als vermogensbeheerder. Daarnaast maakt ze zich hard voor meer bekendheid van het fenomeen beleggen onder vrouwen en is ze medeauteur van het boek ‘Zal ík het anders doen’.

Portaal Duurzaam Financieel is mediapartner van BeleggersFair 2019!

Share Button