Kempen publiceert whitepaper over impact investing

Wereldwijd ontstaat in toenemende mate aandacht voor duurzaamheid en de noodzaak om de wereld goed achter te laten voor toekomstige generaties. Zo focussen ook steeds meer particuliere en institutionele beleggers in hun beleggingskeuzes op financiële én niet-financiële criteria. De rol die impact investing daarin kan spelen is in toenemende mate onderwerp van gesprek. Naast de stijgende vraag naar beleggingsmogelijkheden op het gebied van impact investing, ontwikkelen steeds meer partijen impact investing producten. Kempen heeft een whitepaper gepubliceerd met als doel in te gaan op wat impact investing is, hoe in de praktijk impact meten plaatsvindt, hoe deze markt zich kenmerkt en wat de uitdagingen zijn waar een impactbelegger voor staat.

 

Share Button