Dit zijn de 5 Beste keuze duurzame beleggingsfondsen Gouden Stier 2019

Bron
IEX

IEX heeft de Gouden Stier Beste Keuze 2019 voor de categorie duurzame beleggingsfondsen bekend gemaakt. De 5 fondsen die dit predicaat hebben gekregen zijn: NN Duurzaam Aandelen Fonds, NN Green Bond, Pictet-Water, Robeco Sustainable European Stars Equities en het Triodos Fair Share Fund.

Voor deze categorie komen alleen fondsen in aanmerking die in de fondsendatabase van Lipper worden aangemerkt als fondsen met een ethisch en/of duurzaam thema. Om te zorgen voor spreiding in ‘smaken’ seleceteren we een wereldwijd en een Europees aandelenfonds, een themafonds, een obligatiefonds en een fonds in microkrediet. We beoordelen de fondsen op basis van prestaties ten opzichte van de eigen categorie. Naast consistentie, vermogensbehoud, kosten en risico-rendement, telt ook de mate van verkrijgbaarheid mee in de selectie.

Meer informatie

Share Button