Lendahand wederom gekozen tot IEX Beste Keuze 2019 in de categorie Crowdfunding

Bron
Lendahand

Afgelopen jaar mocht Lendahand zich al Beste Keuze én de winnaar noemen in de categorie Crowdfunding van de IEX Gouden Stier awards. Dit jaar behoren we wederom tot de top 5. Lendahand is in deze lijst de enige impact crowdfunder. Op 7 november a.s. worden de winnaars van de categorieën bekend gemaakt. 

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken.

Beste keus van de IEX Gouden Stier behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn. Op deze manier wil IEX Gouden Stier de Nederlandse beleggers informeren én inspireren in de zoektocht naar de beste beleggingsoplossing.

Samen met Crowdfundmarkt.nl hanteert IEX 21 criteria voor de vaststelling van de Top-5 Beste Keuze. Bij de beoordeling kijken ze naar de omvang van het aanbod, spreiding over sectoren, kwaliteit van het aanbod, kosten, zekerheden, informatie over de investeringen en transparantie over risico’s en rendementen.

Een gewogen score over al die elementen leidt tot een Top-5: de Beste Keuze van IEX Gouden Stier.

 

Share Button