Investeer via crowdfunding in de productie van 100% natuurlijke dadels

Yogi & Yousef vermarkt een nieuw ras dadel: de Dalia Sukkary. Sinds 2013 is de vraag naar onze 100% natuurlijke dadels enorm gegroeid, van 3.000 kg naar 400.000 kg. Onze mooiste dadels worden in een groeiend aantal retailketens verkocht, waaronder Ekoplaza, Marqt, Sligro, Picnic, Wholefoods en BioPlanet. Van de dadels met het mooiste karakter produceren wij banketproducten, zoals dadel-amandelspijs, dadelpasta en taartvullingen. Deze leveren we aan innovatieve bakkers en voedselproducenten. Investeer mee met door een lening met 5% rente te verstrekken (+ 1% waardebon – looptijd 15 maanden).

Wij – Yogi uit Nederland en Yousef uit Saudi-Arabië – zijn ons bedrijf gestart om te laten zien dat samenwerking en vriendschap tussen culturen, letterlijk en figuurlijk, zijn vruchten afwerpt. Met Yogi & Yousef slaan wij een brug tussen Oost en West. Met onze verse dadels bieden wij mensen een gezonde veelzijdige snack én met onze dadelproducten brengen wij de voedingsindustrie verantwoorde alternatieven voor de productie van zoetwaren, zonder gebruik te hoeven maken van geraffineerde suikers, palmolie of ongezonde toevoegingen.

Yogi & Yousef dadels worden steeds bekender als gezonde snack en natuurlijke zoetmaker voor onder andere repen, koek en taarten. Om aan de toenemende vraag naar onze dadels te voldoen, willen we dit jaar 415.000 kg dadels oogsten. Hiervoor is een financiering nodig van €500.000.

Draag bij aan de verantwoorde productie van onze 100% natuurlijke dadels door een lening te verstrekken met 5% rente en een looptijd van 15 maanden + 1% webshop tegoed (direct uitgekeerd na afronding van de campagne). Plukt u ook de vruchten van onze nieuwe oogst?

Meer informatie/investeer

Share Button