Kempen Capital Management grote winnaar Morningstar Awards 2020

Bron
Kempen

Kempen Capital Management (Kempen) heeft tijdens de jaarlijkse Morningstar Awards uitreiking drie awards gewonnen. Waaronder ook de award voor ‘beste fondshuis alle assetcategorieën van Nederland’. De award show, waarbij de onafhankelijke rating agent Morningstar fondsen en fondshuizen beloond beloont die het afgelopen jaar excelleerden in hun categorie, vond dit jaar online plaats via een livestream.

 De winnaars zijn niet alleen gekozen op hun sterke prestatie van het afgelopen jaar, zij moesten over de afgelopen vijf jaar overtuigende cijfers kunnen overleggen. Bij de beoordeling daarvan wordt behalve naar rendement, ook naar het (in verhouding) genomen risico gekeken. In onderstaande drie categorieën viel Kempen in de prijzen:

  • Beste fondshuis alle assetcategorieën: Kempen Capital Management
  • Beste fondshuis fixed income: Kempen Capital Management
  • Aandelen Nederland: Kempen Orange Fund

Lars Dijkstra, chief investment officer bij Kempen, is verheugd over het behaalde resultaat: ‘We zijn enorm trots op de erkenning die deze prijzen vertegenwoordigen. Deze awards zijn een prachtig compliment voor ons team en een beloning voor de weg die we vanaf 2005 zijn ingeslagen: het bouwen aan een sterke cultuur van een getalenteerde groep mensen. Ik wil al onze collega’s bedanken voor hun bijdrage in de afgelopen jaren aan het opbouwen van een asset manager waar langetermijn-waardecreatie voor al onze stakeholders voorop staat.’

Share Button