Makkelijk zonnepanelen kopen via collectief van Vereniging Eigen Huis

Deze week start de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. Inwoners uit heel Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven en ontvangen een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem.

Makkelijk, betrouwbaar en een scherpe prijs

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke manier om zelf duurzame energie op te wekken en zo geld te besparen op de energierekening. Vereniging Eigen Huis neemt het uitzoekwerk uit handen en verzekert de deelnemers van goede kwaliteit, langdurige garanties en een scherpe prijs. De vereniging stelt strenge eisen aan de leveranciers en de producten.

Zo werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Vereniging Eigen Huis brengt geïnteresseerden samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd voor gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Zij bieden hun beste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. De leverancier met het scherpste bod wint en stuurt iedere deelnemer via de vereniging een vrijblijvend aanbod op maat. Dit aanbod is inclusief installatie, monitoring en garanties. De deelnemer beslist of hij op het aanbod in gaat.

Duurzame en betaalbare energie voor iedereen

Vereniging Eigen Huis is dé belangenbehartiger voor huiseigenaren en vindt dat iedereen recht heeft op duurzame en betaalbare energie. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen willen zij het aanschaffen van zonnepanelen makkelijker en voordeliger maken.

Vrijblijvend inschrijven

Wie een vrijblijvend aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem wil ontvangen, kan zich tot uiterlijk 8 mei gratis inschrijven via www.eigenhuis.nl/zon.
Share Button