Jeroen van Herwaarden benoemd als fondsmanager van Triodos Euro Bond Impact Fund

Triodos Investment Management benoemt Jeroen van Herwaarden per 1 juni 2020 als fondsmanager van Triodos Euro Bond Impact Fund. Hij volgt daarmee William de Vries op, die eind januari is benoemd als Director Impact Equities & Bonds en de rol van fondsmanager Triodos Euro Bond Impact Fund is blijven vervullen tot een opvolger was gevonden.

Jeroen van Herwaarden werkt momenteel als Portfolio Manager in het Impact Equities & Bonds team van Triodos Investment Management. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de vastrentende impactbeleggingen in de discretionaire beheerportefeuilles van Triodos Bank Private Banking. Jeroen werkt meer dan 20 jaar in de financiële sector. Voor zijn komst naar Triodos in 2015 werkte hij onder meer als obligatieanalist bij ABN AMRO en als beleggingsadviseur bij Van Lanschot en MeesPierson.

Jeroen van Herwaarden over zijn benoeming: “De beleggingskeuzes die we vandaag maken bepalen de wereld waarin we morgen leven. Steeds meer beleggers zijn zich bewust van deze verantwoordelijkheid, waardoor impactbeleggen aanhoudend terrein blijft winnen. Triodos Investment Management heeft de ambitie om een sleutelrol te blijven spelen in het financieren van positieve verandering. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol een bijdrage te kunnen leveren aan de transitie naar een meer duurzame en inclusieve samenleving.”

Jeroen is een CFA Charterholder en is geregistreerd bij Stichting DSI.

Share Button