Informatief webinar over de impact van microkrediet

Stan&Wende heeft op dinsdag 23 juni een bijzonder webinar gehouden over microkrediet en de impact ervan. Samen met Tim Crijns, de fondsmanager van het Triodos ‘Fair Share Fund’ werden alle ins en outs besproken van deze manier van financieren en beleggen. 

Door te beleggen in microkrediet maak je echt een verschil. Het rendement is tweeledig: financieel èn maatschappelijk. Toegang tot microkrediet biedt gezinnen in ontwikkelingslanden op korte termijn enorme mogelijkheden op een beter leven.

Daarnaast levert de toegang tot geld een grote bijdrage aan het keren van de klimaatontwrichting. Veel impact dus op verschillende niveaus. Daar levert Stan&Wende graag haar bijdrage aan. Je leest hier meer over in deze column.

Kijk het webinar terug:

Share Button