IDEMIA lanceert GREENPAY, een duurzame end-to-end portfolio voor financiële instellingen

Bron
IDEMIA

IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, kondigt vandaag de lancering van GREENPAY aan, een milieuvriendelijk wereldwijd aanbod voor financiële instellingen, in lijn met haar CSR  en duurzaamheidsstrategie.

De zorg voor het milieu vormt de basis van de bedrijfspraktijken van IDEMIA. Via GREENPAY verbindt IDEMIA zich ertoe om af te stappen van de huidige ‘take-make-waste’-houding om onze gewoonten opnieuw te ontwerpen. IDEMIA is er trots op oplossingen te ontwikkelen die minder plastic en papierafval genereren, land- en watervervuiling verminderen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verkleinen.

GREENPAY is de commitment van IDEMIA om elk onderdeel van de waardeketen van betaalkaarten continu te verbeteren, waarbij wordt gestreefd naar:

  • Minimaliseer de milieu-impact van zijn processen en diensten
  • Ontwikkel innovatieve, milieuvriendelijke producten, diensten en oplossingen
  • Help klanten hun milieudoelstellingen te bereiken met het productaanbod van IDEMIA.

Lees het volledige engelstalige persbericht

Share Button