NN Duurzaam Aandelen Fonds wederom best renderende duurzaam aandelenfonds in 2020

Partner

Het NN Duurzaam Aandelen Fonds is in 2020 wederom het best renderende Nederlandse duurzaam aandelenfonds geweest met een rendement van +23,0%. Ook in 2019 rendeerde dit fonds als beste. Dit heeft Portaal Duurzaam Financieel (www.duurzaam-beleggen.nl) vandaag bekend gemaakt. Deze portal is in eigendom van Van der Molen Environmental Internet Services.

De AEX steeg in 2020 met 3,3% en alle duurzame aandelenfondsen wisten een positief rendement te behalen.

Na het NN Duurzaam Aandelen Fonds behaalde het ASN Milieu & Water Fonds met een rendement van +22,5% de tweede plaats en het Triodos Pioneer Impact Fund de derde plaats (+21,0%).

De rendementsgegevens zijn afkomstig van Morningstar. Op Portaal Duurzaam Financieel worden ook de actuele koersen en rendementen getoond van de duurzame Nederlandse fondsen in samenwerking met Morningstar.

Sinds het jaar 2002 wordt jaarlijks door Van der Molen E.I.S. bepaald welk ‘Nederlands’ duurzaam aandelenfonds (uitgezonderd sectorfondsen) het hoogste gerendeerd heeft in het kalenderjaar. Van der Molen E.I.S. heeft als eerste het initiatief genomen hiervoor. Voor een overzicht van alle voorgaande jaren klik hier.

Share Button