Duurzame luxe interieurmerk Palais zoekt investeerders voor nieuwe stappen

Bron
Palais

De ondernemers Petra van Vliet en Michiel van Heusden willen met Palais nieuwe stappen zetten en zoeken investeerders om hun daarbij te helpen. Daarvoor hebben ze een direct funding campagne opgezet. Wil jij deel zijn van hun missie om duurzame luxe op de kaart te zetten? Ze vertellen je graag hun verhaal en hoe ze hierin samen met jou op willen trekken. Palais is het eerste echte duurzame luxe interieurmerk. Palais staat voor tijdloos ontwerp en hoogstaande producten, gemaakt door eerlijk betaalde vakmensen met zo duurzaam mogelijke materialen.

Onze missie

We begonnen Palais in 2018 om te laten zien dat je mooie items voor in huis ook op een mooie manier kunt maken: met zorg voor mensen en onze planeet.

We lanceerden Palais met een kleurrijke kussencollectie en ontvingen veel media aandacht voor het concept ‘duurzame luxe’ en de onderscheidende stijl. Twee jaar later liggen Palais producten in allerlei winkels, online en offline, binnen en buiten Nederland. We werken samen met stylisten aan prachtige projecten. Ons assortiment is uitgebreid met behang, vloerkleden en nog veel meer.

Wat in twee jaar niet is veranderd is onze inzet om prachtige producten te maken op een zo eerlijk en duurzaam mogelijke manier. Sterker nog, de plannen en ambities zijn alleen maar gegroeid. In 2021 willen we met Palais een aantal belangrijke nieuwe stappen zetten. Dat kunnen we niet alleen. En daarom willen we je graag uitnodigen om deel te worden van onze missie en mee te investeren in Palais door middel van onze direct funding campagne.

Het plan

Om een breder publiek aan te spreken, hebben we de Cape Town collectie ontwikkeld: de vertrouwde Palais producten in een verfijnd, aards kleurenpalet. Met deze lijn hopen we nog veel meer harten en huiskamers te bereiken.

We zoeken €100.000 investering om de Cape Town collectie uit te breiden en bekend te maken. Zo willen we graag samen met jou en vele anderen duurzame luxe op de kaart te zetten. 

Roadmap

1: Inkoop: door ruim voorraad in te kopen, ondersteunen we onze leveranciers in een lastige tijd en kunnen we ook bij toenemende vraag snel leveren.

2: Outdoor: door een unieke samenwerking kunnen we duurzame outdoor kussens produceren, als uitbreiding in de zomer van 2021.

3: Stylisten: we willen een grotere groep interieur stylisten kennis laten maken met de nieuwe producten.

Duitsland: we willen onze groeiende verkoop in Duitsland versnellen door online 4: marketing.

Direct funding

We hebben gekozen voor een direct funding campagne. Een soort ‘crowdfunding’, maar dan persoonlijker. We organiseren de campagne zelf en zorgen ervoor dat als je deel wilt nemen, je persoonlijk door ons wordt geïnformeerd en je ook bij ons terecht kunt met je vragen. Het is dus een directe manier om betrokken te zijn bij Palais en deel te zijn van onze missie.

De campagne werkt door middel van obligaties van €250 of een veelvoud daarvan. Je kunt dus al vanaf €250 meedoen. Als investeerder heb je de keuze tussen een rente van 6% of een Palais giftcard. Gedurende de looptijd van 5 jaar ontvang je elk kwartaal aflossing van het bedrag.

Via palaisinvest.com kun je meer lezen en je ook direct aanmelden.

Overweeg je een grotere investering, neem dan direct contact met ons op via invest@palais.com.

Share Button