Investeer in InWarmte II | Duurzame energie voor Project Kop Grasweg

InWarmte realiseert en exploiteert duurzame-energie-installaties, waarmee ze willen bijdragen aan de energietransitie door steeds meer vastgoed te verduurzamen. De ondernemer heeft al driemaal eerder een succesvolle crowdfinancieringscampagne gedaan via Oneplanetcrowd. Voor dit vierde project wil InWarmte graag € 835.000 ophalen bij de crowd, voor de financiering van een duurzame warmte-installatie voor de woningen van Kop Grasweg in Amsterdam Noord. Investeer in InWarmte tegen een nettorente van 4,2% en een looptijd van 8,5 jaar en draag bij aan de energietransitie dankzij duurzame energie-installaties.

Vanuit het warmtebedrijf InWarmte realiseert en exploiteert de ondernemer duurzame energie-installaties, waarmee ze willen bijdragen aan de energietransitie door steeds meer vastgoed te verduurzamen. U kent de ondernemer wellicht nog van de drie eerdere projecten die de afgelopen drie jaar voor ruim € 842.350 zijn gefinancierd via Oneplanetcrowd: InEnergie en InWarmte. Nu zijn ze op zoek naar een financiering van € 835.000 voor het project Kop Grasweg.

Kop Grasweg is een nieuwbouwproject, gelegen aan het IJ in Amsterdam Noord. Kop Grasweg ligt in de punt van Buiksloterham, tussen het Tolhuiskanaal en het IJ. Het betreft een gemengde en duurzame wijk voor wonen en werken. In april 2020 zijn de eerste palen geslagen voor de nieuwbouw van ruim 300 woningen. Daarnaast komt er een grote parkeergarage en zo’n 4.000 vierkante meter voor commerciële activiteiten.

Per oktober 2021 zal InWarmte de woningen van Kop Grasweg middels een leidingnet voorzien van duurzame warmte en koude dankzij een collectieve warmte-installatie, gekoppeld aan WKO-bronnen. De energie-installatie maakt gebruik van thermische energie uit het IJ-water voor regeneratie. Voor piekverwarming gedurende lange periodes van extreme kou wordt er gebruik gemaakt van volledig duurzame 2e generatie bio-olie. Op het moment van financieren zal de installatie direct starten met levering van duurzame warmte en koude. De voorinvesteringen gedurende de realisatieperiode worden dan geherfinancierd. De ondernemer wil daartoe graag een bedrag van € 835.000 ophalen bij de crowd.

Investeer in InWarmte tegen een nettorente van 4,2% en een looptijd van 8,5 jaar en draag bij aan de energietransitie dankzij duurzame energie-installaties.

Share Button