Stemming Cashcow Awards 2021 van start

De genomineerden voor de Cashcow Awards 2021 in de diverse categorieën zijn bekend en de stemming is gestart. Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? Breng uw stem uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

De stemming loopt tot en met zaterdag 9 oktober 2021 (12.00 uur). De tien Cashcow Awards worden uitgereikt tijdens de BeleggersFair 2021 op 15 oktober in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De genomineerden in de voor duurzaamheid relevante categorieën zijn:

Beste aanbieder van duurzame producten:

  • ABN Amro
  • ACTIAM
  • ASN Bank
  • NN Investment Partners
  • Triodos Bank

Beste aanbieder impactbeleggen:

  • ABN Amro
  • ACTIAM
  • ASN Bank
  • NN Investment Partners
Share Button