Triodos Fair Share Fund en Lendahand onder de winnaars van IEX Gouden Stier 2021

Eindelijk mocht het weer: een uitbundige uitreiking van de Gouden Stieren 2021, gisteravond in Amsterdam. Door pandemieperikelen wat later dan gebruikelijk, maar daarom niet minder feestelijk. Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam was dit keer het decor voor het stierenfestijn. Twaalf partijen mochten de walk of victory naar het podium maken en het felbegeerde gouden beeldje in ontvangst nemen. Triodos Fair Share Fund werd winnaar van de IEX Gouden Stier Duurzaam Beleggingsfonds van het jaar. Lendahand won de IEX Gouden Stier Crowfundingplatform van het jaar.

Alle producten en diensten die door IEX Gouden Stier eerder zijn verkozen tot Beste Keuze voor Nederlandse beleggers – bekijk ze hier – kwamen in aanmerking voor de Gouden Stier-jaarprijzen.

Share Button