ASN Impact Investors en ABN Amro winnaars ‘duurzame’ Cashcow Award 2022

Partner

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair zijn gisteren (4 november) de prestigieuze Cashcow Awards 2022 uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor.

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Maar liefst 5.776 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in tien verschillende categorieën een award waardig zijn.

De winnaars kregen uit handen van BeleggersFair-dagvoorzitter Janneke Willemse de Cashcow Award 2022 uitgereikt. De Cashcow Award voor de Beste Aanbieder Duurzame Producten ging dit jaar naar ASN Impact Investors. ABN Amro, NN Investment Partners, Rabobank en Triodos Bank waren de andere genomineerden in deze categorie.

ABN Amro ging er met een andere ‘duurzame’ award vandoor als ‘Beste Aanbieder Impactbeleggen’. De andere genomineerden in deze categorie: ASN Impact Investors, ING, NN Investment Partners en Triodos.

 

Share Button