ASN Bank sluit eerste Duurzame Winter Week succesvol af

Partner

Door gestegen energieprijzen en hoge inflatie groeit het aantal mensen met (geld)zorgen. Daarom organiseerde ASN Bank afgelopen week de ‘Duurzame Winter Week’. ASN Bank opende voor het eerst de deuren van haar kantoor in Den Haag waar klanten en andere geïnteresseerden welkom waren voor een van de workshops van energie- en financieel coaches. Ook was er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met medewerkers en duurzaamheidsexperts van ASN Bank. Stefanie Fernández, directeur Klant en Dienstverlening bij ASN Bank, opende de ASN Duurzame Winter Week met het Energieweerbericht met tips om duurzaam met energie om te gaan. Dit was de eerste editie van de ASN Duurzame Winter Week.

ASN Bank wil duurzaamheid voor iedereen bereikbaar maken. Door als online bank haar kantoor een hele week te openen voor klanten en overige geïnteresseerden, zet ASN Bank hier een belangrijke stap. Tijdens de ASN Duurzame Winter Week konden bezoekers, in deze financieel uitdagende tijd, het persoonlijke gesprek met de bank aangaan. Tijdens de inspirerende workshops werden tips gedeeld, om juist nu duurzamere keuzes te kunnen maken. Ook stonden duurzaamheidsexperts en medewerkers van ASN Bank klaar om vragen te beantwoorden. Aan het eind van een aantal workshop kregen bezoekers een isolatiepakket mee, met handige tools om je huis beter te isoleren en te verduurzamen. In dit pakket zat o.a. radiatorfolie en een standby-killer.

Boerderij verduurzamen

De week stond volledig in het teken van verbinding. Bezoekers konden tijdens de sessies de nodige vragen stellen en ervaringen delen met andere bezoekers. “Ik vind het super dat ASN Bank ons dat stapje vooruit kan helpen. Het verduurzamen van onze huurwoning hadden we zo goed als uitgespeeld. En nu hebben we alle kennis in huis om onze kleine boerderij te verduurzamen, zodra we die hebben gevonden!” zegt Adam, 32 jaar, bezoeker van de Duurzame Winter Week.

Een persoonlijk gesprek

ASN Bank ziet de uitdagingen in de maatschappij toenemen. Vooral op financieel gebied is het lastig om duurzamere keuzes te maken. Stefanie Fernández van ASN Bank zegt hierover: “Het organiseren van de ASN Duurzame Winter Week was voor ons een manier om het gesprek aan te gaan en te luisteren naar de uitdagingen waar mensen tegenaan lopen op het gebied van duurzaamheid. Deze tijd is voor veel mensen financieel uitdagend. Wij willen onze klanten helpen om duurzaamheid verder bereikbaar te maken.

Over de ASN Duurzame Winter Week

Dit was de eerste editie van de Duurzame Winter Week. De ASN Duurzame Winter Week werd georganiseerd met als doel duurzaamheid bereikbaar te maken voor iedereen in financieel uitdagende tijden. Voor meer informatie zie www.asnbank.nl/duurzame-winter-week.html

Foto: Bezoekers in gesprek met Piet Sprengers, Hoofd duurzaamheidsbeleid bij ASN Bank

Share Button