Schoenenfabrikant VANLIER gaat aandelen verkopen voor groeistrategie en duurzame ontwikkeling

Bron
VANLIER

VANLIER, het Nederlandse schoenenmerk dat al ruim twee eeuwen bekendstaat om zijn vakmanschap en kwaliteit, heeft vandaag aangekondigd dat het een deel van zijn B-aandelen zal verkopen via het innovatieve platform van Bondex. Met deze beslissing wil VANLIER een community van mede-eigenaren opbouwen en het merk verder versterken in lijn met de beoogde groeistrategie en duurzame ontwikkeling.

Investeer in ruim 200 jaar kwaliteit

Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 200 jaar heeft VANLIER altijd gestreefd naar succes en relevantie in een constant veranderende markt. Geert van Spaendonck is momenteel de enige eigenaar van VANLIER, en onder zijn leiding heeft het merk zich ontwikkeld tot een bloeiende onderneming. In zijn inspanningen om VANLIER te laten groeien, heeft hij altijd kunnen rekenen op de energie en toewijding van de betrokken werknemers en stakeholders.

Een écht familiebedrijf

Als bewijs van zijn voortdurende betrokkenheid bij het merk en zijn visie op groei, heeft Geert van Spaendonck besloten het bestuur van VANLIER uit te breiden en te verjongen. Zijn dochter, Christina van Spaendonck, een ervaren econometrist, heeft het stokje overgenomen als CEO van VANLIER. Christina, die al geruime tijd actief is binnen het bedrijf, deelt dezelfde passie en toewijding als haar vader. Ze brengt een gedegen financiële achtergrond en strategische inzichten met zich mee en zal een cruciale rol spelen bij het bepalen en implementeren van de bedrijfsstrategie.

Een community van mede-eigenaren

Met deze verandering, willen ze nu ook een innovatie doorvoeren in de eigendomsstructuur. Christina wil graag een community van mede-eigenaren opbouwen, waar zij zelf ook deel van uit gaat maken. Ze willen in contact zijn met die community, ernaar luisteren en leren. Die community zal betrokken worden bij het bedrijf en een ambassadeursfunctie vervullen voor het merk. Er ontstaat dus een unieke kans voor fans van het merk om in het bedrijf te investeren en deel van die community van aandeelhouders te worden.

Geert van Spaendonck is enthousiast over deze nieuwe stap voor VANLIER en is ervan overtuigd dat het de weg vrijmaakt voor verdere groei en succes. Hij nodigt alle fans en geïnteresseerde investeerders uit om deel te nemen aan deze unieke kans en samen met VANLIER te bouwen aan een veelbelovende toekomst.

Share Button