Kabinet verruimt inkomensgrens renteloze lening voor hybride warmtepomp

Wil jij graag verduurzamen, maar vind je de producten in één keer betalen te duur? Dan biedt het Warmtefonds een oplossing. Met de energiebespaarlening kun je namelijk rentevrij een lening afsluiten voor een Hybride Warmtepomp. Zo bespaar je op energiekosten en hoef je de investering niet in één keer te betalen. De overheid geeft nu meer mensen recht op een renteloze lening voor duurzame producten thuis. De inkomensgrens voor zo’n gunstige lening van het Nationaal Warmtefonds is opgetrokken naar 60.000 euro (verzamelinkomen). Dat was tot voor kort ruim 48.000 euro.

Met de Hybride Warmtepomp bespaar je €750 tot €2.000+ per jaar. De gemiddelde maandlasten van de energiebespaarlening, liggen lager dan de besparing op gas en kosten thuis. Op deze manier kun je jouw lening betalen, uit de besparing van jouw Hybride Warmtepomp! Kijk op www.hwpplan.nl.

Het HWP Plan faciliteert en ontzorgt

Wil je nog meer voordeel? Vraag dan je werkgever om mee te doen aan Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan. Samen met de experts van EY heeft HAASHeat mogelijkheden ontdekt voor tot wel 55% voordeel op de aanschaf en installatie van een Hybride Warmtepomp. Jij meldt je aan, Het HWP Plan regelt de rest.🤝

Met de hybride warmtepomp bespaar jij €750 tot €2000 elk jaar weer. Meld je vandaag nog aan en bereken jouw besparing!

 

Share Button