De genomineerden voor de Cashcow Awards 2023 zijn bekend!

Bron
Cashcow

De genomineerden voor de Cashcow Awards 2023 zijn bekend gemaakt. U heeft nog tot en met zaterdag 4 november de tijd om te stemmen op de genomineerden voor de Cashcow Awards 2023. Breng dus nu uw stem uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro! Als extra bedankje bieden we alle deelnemers ook nog een gratis ticket voor de BeleggersFair op 10 november.

Cash reikt dit jaar in totaal maar liefst veertien Cashcow Awards uit. Eerder dit jaar werd al aan vier financials een Cashcow Award uitgereikt tijdens BeleggersFair Kennis Update: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2023.

Maar er zijn nog tien Cashcow Awards te vergeven voor: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

U kunt nog tot tot 4 november (12.00 uur) uw stem uitbrengen op de 5 genomineerden per categorie. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens de BeleggersFair op vrijdag 10 november in de Beurs van Berlage.

Genomineerden ‘Beste aanbieder van duurzame producten’:

  • ABN Amro
  • ASN Impact Investors
  • BNP Paribas Asset Management
  • Triodos Bank
  • VanEck

Genomineerden ‘Beste aanbieder impactbeleggen’:

  • ABN Amro
  • ASN Impact Investors
  • Goldman Sachs Asset Management
  • ING
  • Triodos Investment Management
Share Button