ASN Impact Investors en ABN AMRO bij winnaars Cashcow Awards 2023

Bron
Cashcow

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair op vrijdag 10 november zijn de prestigieuze Cashcow Awards 2023 uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor. ASN Impact Investors werd verkozen tot ‘Beste Aanbieder Duurzame Producten’ en ABN AMRO tot ‘Beste Aanbieder Impactbeleggen’.

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. Maar liefst 2.543 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in tien verschillende categorieën een award waardig zijn. De winnaars kregen de awards uitgereikt door BeleggersFair-dagvoorzitter Roelof Hemmen.

De Cashcow Award voor de Beste Aanbieder Duurzame Producten ging dit jaar, net als vorig jaar, naar ASN Impact Investors. ABN Amro, BNP Paribas Asset Management, Triodos Bank en VanEck vielen in deze categorie net buiten de boot.

ABN Amro ging er met een andere ‘duurzame’ award vandoor als Beste Aanbieder Impactbeleggen. De andere genomineerden in deze categorie: ASN Impact Investors, Goldman Sachs Asset Management, ING en Triodos.

 

Share Button