Consumenten zien ASN Bank opnieuw als duurzaamste bank!

Partner

Consumenten zien ASN Bank weer als duurzaamste bank van Nederland! Dit blijkt uit het onderzoek van de Sustainable Brand Index™. Europa’s grootste onafhankelijke publieksonderzoek op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid.

Voor de 5e keer heeft ASN Bank de eerste plek in de bancaire sector en is de bank 12e van de 223 onderzochte duurzame merken van Nederland. Net als vorige jaren staat Tony Chocolonely op één.

“Ik ben enorm trots op alle collega’s die zich inzetten voor een betere wereld, met hart voor mens, dier en milieu. We doen dit al sinds 1960. Niet alleen door duurzaam te investeren, maar ook door anderen te inspireren om duurzame keuzes te maken.” – Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman., directeur Klant en Dienstverlening bij ASN Bank

Share Button