ASN Impact Investors genomineerd voor de Cashcow Awards 2024

Bron
Cashcow

Partner

ASN Impact Investors is genomineerd voor de  Cash Publieksprijs 2024 (beste aanbieder beleggingsproducten). Dit is een van de 4  Cashcow Awards.

Breng uw stem uit op één van de genomineerden voor de Cashcow Awards: de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, de Cash ETF-prijs en de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2024, en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

Tijdens het Groot Beleggersonderzoek van Cash zijn door u vele favorieten voor deze prijzen genoemd. Daaruit zijn voor elke Cashcow Award vier genomineerden gekomen, waarop u uw stem kunt uitbrengen. Wie verdient het volgens u een van deze Awards te winnen?

De stemming loopt tot en met zaterdag 20 april 2024 (12.00 uur). De vier Cashcow Awards worden uitgereikt tijdens de BeleggersFair Kennis Update op vrijdag 26 april 2024.

Share Button