OHV Vermogensbeheer organiseert Duurzame Dialogen

Partner

OHV Vermogensbeheer is verheugd om mede te delen dat wij een exclusief relatie-evenement, Duurzame Dialogen, organiseren. Dit inspirerende evenement zal plaatsvinden op donderdag 18 april op de uniek en duurzaam gerenoveerde locatie VRIJ, gelegen op het prachtige Landgoed Anckerwaerdt in Culemborg. Tijdens dit evenement bieden wij een platform voor diepgaande gesprekken over de cruciale rol van duurzaamheid in de financiële wereld en de bredere samenleving.

Over de sprekers:

  • Paul Schenderling: Een expert op het gebied van duurzame economische ontwikkelingen, Schenderling zal inzichten delen over de transitie naar een economie die niet alleen theoretisch, maar ook in de praktijk brede welvaart brengt.
  • Sandra Horlings: Een autoriteit op het gebied van toekomstbestendige merken, Horlings zal de principes en praktijken bespreken die merken hanteren om economische waarde te koppelen aan ecologische en sociale waarde, waarbij ze innovatie en duurzaamheid vooropstellen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te spreken met Edin Mujagic, hoofdeconoom van OHV Vermogensbeheer. Er is ook tijd om in gesprek te gaan met de Sustainability Officer van OHV om te ontdekken wat OHV doet op het gebied van duurzaamheid.

Dit evenement markeert een belangrijk moment om samen in gesprek te gaan overte reflecteren op de stappen die we kunnen zetten richting een duurzamere toekomst, zowel binnen als buiten de financiële sector. Het is een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemden, ideeën uit te wisselen en te leren van vooraanstaande denkers op het gebied van duurzaamheid.

Over OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van vermogensbeheer dat zich richt op het bieden van op maat gemaakte beleggingsoplossingen voor particulieren en institutionele klanten. Met een sterk focus op duurzaam beleggen en een persoonlijke benadering, helpt OHV Vermogensbeheer klanten al sinds 1932 bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op de lange termijn.

Share Button