Training ‘Introductie ESG-regelgeving SFDR & EU Taxonomy (Module 1/Financiële instellingen)’

Training 'Introductie ESG-regelgeving SFDR & EU Taxonomy (Module 1/Financiële instellingen)'

Wanneer

17/01/2022    
12:30 - 17:00

Waar

PwC Utrecht
Newtonlaan 205, Utrecht, 3584 BH

Nieuwe duurzaamheidsregelgeving voor uw financiële sector: weten waar u staat en wat u nog moet doen

Over verslagjaar 2022 moet u al aan steeds meer Europese regelgeving voldoen om uw claims te staven, zoals de EU taxonomy. En dit gaat verder in 2023 met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) of de Non-Financial Reporting Directive (NFRD). Deze regels raken uzelf en uw hele supply chain, waaronder uw financiering. Kortom: ook u heeft al te maken met (EU-)duurzaamheidsbeleid op de thema’s Environmental, Social en Governance (ESG).

Waar moet u starten?

Met deze training krijgt u zicht op de context en inhoud van de belangrijkste regelgeving die uw organisatie raakt. Ook krijgt u inzicht in de impact ervan op uw organisatie: welke risico’s en kansen zijn er voor uw strategie, bedrijfsvoering en reporting, en hoe bepaalt u de belangrijkste eerste stappen?

Na deze introductiemodule kunt u dieper inzoomen op hoe u SFDR- & EU Taxonomy-regelgeving doorvoert in uw strategie, bedrijfsvoering en reporting. De vervolgmodules zijn momenteel in ontwikkeling en worden binnenkort aan het aanbod op onze website toegevoegd.

Voor wie?

Directie en boardleden, CFO, Sustainability officer + team van organisaties in de financiële sector, verantwoordelijken voor ESG regulations.

Meer informatie en aanmelden

Share Button