Webinar: Duurzaam beleggen in 2022 – Vooruitzichten en top 5 aandelen

Webinar: Duurzaam beleggen in 2022 – Vooruitzichten en top 5 aandelen

Wanneer

11/01/2022    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Ondanks de angst voor grote economische problemen door de coronamaatregelen, is het jaar 2021 een goed jaar geweest voor beleggers. Aan het einde van het jaar vragen we ons natuurlijk af of 2022 weer zo een goed beursjaar wordt. In dit webinar worden de onderwerpen benoemd waar beleggers rekening mee moeten houden in het aankomende jaar.

Wil je meer weten over de vooruitzichten voor beleggers in 2022? Schrijf je dan nu in voor ons gratis webinar! In een uur praten we je bij over prognoses, verwachtingen en belangrijke gebeurtenissen in het nieuwe jaar.

Over de spreker

Drs. Loege Schilder RBA

Loege belegt sinds zijn tienerjaren en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. De door hem opgerichte bedrijven Care IS en Axento vermogensbeheer werden 3 keer gekozen als beste vermogensbeheerder.

Tegenwoordig is Loege beleggingscoach en trainer. Hij is geregeld te gast op BNR-nieuwsradio en schrijft artikelen voor Belegger.nl, Fiscalert, IEX.nl en Telegraaf Media Groep.

Gratis aanmelden

Share Button
Kaart niet beschikbaar