Webinar ‘Een blik onder de motorkap van het Actiam Impact Wereld Aandelenfonds’

Webinar 'Een blik onder de motorkap van het Actiam Impact Wereld Aandelenfonds'

Wanneer

16/03/2021    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

De duurzame portefeuilles van Stan & Wende doen het al jaren gewoon goed. Daar zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Een belangrijk onderdeel is de fondsselectie. Wij kijken ieder jaar zorgvuldig welke fondsen we opnemen in onze portefeuilles. Wat is hun duurzame impact? Wat zijn de resultaten en de kosten?

In de portefeuilles meer en minder bekende fondsen en “fondshuizen”. Een voorbeeld van zo’n minder bekend fondshuis is Actiam: Een 100% duurzame Nederlandse club met veel goede fondsen. Het Actiam Impact Wereld Aandelenfonds is een zeer succesvol fonds met over een langere periode stabiele en bovengemiddelde resultaten.

Wij hebben dat fonds ook in onze portefeuilles zitten, dus daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van weten! Daarom krijg je op 16 maart een duidelijke blik onder de motorkap van de man die hier alles van weet: Edgar Taverne. Hij is senior portfolio manager bij Actiam en jullie mogen hem alles vragen!

Wij hebben zelf natuurlijk ook onze vragen, zoals:

  • Super duurzaam en super rendement; hoe doen jullie dat?
  • Wat zijn jullie concrete bijdragen aan het milieu? Zoals CO2-uitstoot en waterverbruik?
  • Heb je voorbeelden van bijzondere en duurzame bedrijven waar jullie in beleggen?

Kortom: een avond om te blokken in je agenda. Schrijf je direct in, dan ben je verzekerd van je online plek! En stel ook alvast je vragen, want zoals altijd nemen we bij dit webinar echt de tijd om die te beantwoorden.

Kun je 16 maart niet? Jammer, maar schrijf je wel in. We maken namelijk altijd een opname die we na het webinar met je delen.

Share Button
Kaart niet beschikbaar