Webinar: verschillende investeringsproposities op Oneplanetcrowd in vogelvlucht

Webinar: verschillende investeringsproposities op Oneplanetcrowd in vogelvlucht

Wanneer

16/04/2019    
17:00 - 17:45

Waar

n.a.
n.a., Amsterdam, Netherlands, 1082 PP

Bent u geïnteresseerd in investeringsmogelijkheden van innovatieve en duurzame ondernemingen? En wilt u meer achtergrond over verschillende projecten voordat u investeert? Meldt u zich dan kosteloos aan voor de webinar van crowdfundingplatfom Oneplanetcrowd. Zij houden aanstaande dinsdag 16 april een webinar waar hun investment specialisten in drie kwartier achtergrond geven over de verschillende investeringsproposities die beschikbaar zijn, en komen op Oneplanetcrowd. Uiteraard is er ruimte voor vragen.

Op dit moment zijn er twee investeringsmogelijkheden beschikbaar: het innovatieve platform Saltrex en het duurzame bouwbedrijf Robuusteiken. Daarnaast staan een aantal investeringsproposities klaar die bijna live gaan die ook besproken zullen worden.

Wanneer: dinsdag 16 april, van 17:00 – 17:45

Kosteloos deelnemen? >>Meldt u zich hier aan

U krijgt een dag voor de webinar een link waarmee u kunt deelnemen.

Over Oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd is een crowdfundingplatform waarop toekomstgerichte investeerders geld lenen aan maatschappelijk innovatieve ondernemingen. Zij treffen elkaar op het platform oneplanetcrowd.com. Behalve een aantrekkelijk financieel rendement draagt crowdfunding via Oneplanetcrowd bij aan een positieve impact op mens en milieu. Met dit dubbel rendement wil Oneplanetcrowd de transitie naar een duurzame economie versnellen.

Share Button