De ASN Bank introduceert ASN Ideaalsparen met toprente van 4%

Bron
ASN Bank

De ASN Bank introduceert vandaag een nieuw spaarproduct, waarbij klanten letterlijk kunnen sparen voor hun idealen. De duurzame bank investeert het ingelegde geld uitsluitend in bedrijven en projecten die goed zijn voor mens en dier, natuur en milieu. Bovendien ontvangen de rekeninghouders een absolute toprente van 4%.

Met hoge rente op weg naar ideale spaardoel

Voorwaarde is dat de ASN Ideaalspaarder elke maand automatisch een bedrag van e 50,- tot e 250,- vanaf haar of zijn bank- of girorekening spaart. Over het snelgroeiende spaargeld verdient de klant dan de zeer hoge rente. Verder heeft men alle vrijheid, want het geld is altijd onbeperkt en kosteloos opneembaar. Ook kan de klant beschikken over een gratis (PVC-vrije) spaarbankpas. Daarmee kan men rechtstreeks vanaf de spaarrekening pinnen in winkels en contant geld opnemen bij alle geldautomaten in Nederland. Zo gaan ASN Ideaalspaarders met gemak op weg naar hun ideale spaardoel.

Duurzaam sparen gaat niet ten koste van rendement

Ewoud Goudswaard, algemeen directeur van de ASN Bank: ‘Met de introductie van ASN Ideaalsparen laten wij nadrukkelijker dan ooit zien dat duurzaam sparen niet ten koste hoeft te gaan van de rente. Dat is noodzakelijk, omdat veel mensen nog steeds denken dat rekening houden met mens en milieu automatisch betekent dat je iets van je winst moet inleveren. Maar bij ons hoeft de klant daar dus niets van te merken. Integendeel zelfs!’ Ter introductie van ASN Ideaalsparen verstrekt de ASN Bank een welkomstpremie van e 10,- aan elke klant die vóór 1 mei 2005 een rekening opent.

De ASN Bank

De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is de ASN Bank marktleider op het gebied van duurzaam bankieren en actief op het gebied van beleggen, sparen en kredieten. De ruim 205.000 klanten kunnen bankieren via internet (www.asnbank.nl), per post of telefoon. ASN Bank is opgericht in 1960 en maakt deel uit van de SNS Reaal Groep.

Share Button