SNS Asset Management lanceert een nieuw tijdschrift, Sense

In het nieuwe tijdschrift Sense biedt SNS Asset Management lezers de gelegenheid om smaakmakers op het gebied van verantwoord ondernemen en verantwoord beleggen te ontmoeten. Met een doel: te helpen om een beeld te vormen van de wereld van verantwoord ondernemen en beleggen.

Wat drijft de ondernemer die zegt dat hij verantwoord handelt? Doet hij wat hij zegt? Zegt hij wat hij doet? Lastig te beantwoorden vragen in een tijd waarin begrippen als verantwoordelijkheid en duurzaamheid niet van de lucht zijn.
SNS Asset Management analyseert al vele jaren ondernemingen op hun sociale, ethische en milieuprestaties en vervult een vooraanstaande rol op het terrein van verantwoord beleggen. Wij geloven in verantwoord opererende ondernemingen, zowel in financieel opzicht als vanuit sociaal, ethisch en milieuperspectief. Hoe ze dat doen? Dat is te doorgronden als je beschikt over een uitstekende informatievergaring en analyse. Dat is ons vak.
Maar er is meer nodig in de dynamiek waarin verantwoord ondernemen zich bevindt. Een goed gesprek met de betrokken partijen. Ontmoetingen die helpen om de nieuwe denkbeelden te ervaren en te begrijpen. Ook dat is ons vak.
In ons nieuwe tijdschrift Sense bieden we u de gelegenheid om smaakmakers op het gebied van verantwoord ondernemen en verantwoord beleggen te ontmoeten. Met een doel: te helpen om een beeld te vormen van de wereld van verantwoord ondernemen en beleggen. Wij wensen u veel plezier bij deze ontmoeting.

Share Button