Diverse duurzame fondsen winnaars Lipper Awards 2016

Gisteravond werden in ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht de Thomson Reuters Lipper Awards 2016 uitgereikt. Er zijn zowel awards voor fondsen als voor fondshuizen. Er kwamen in de verschillende categorieën diverse duurzame fondsen als winnaar uit de bus! Actiam werd als fondshuis winnaar in de categorie ‘Mixed Assets Small’.

De winnende duurzame fondsen:

  • Equity Global Small and Mic Caps: Triodos Sustainable Pioneer Fund R Cap
  • Equity Netherlands: Kempen Orange Fund NV
  • Mixed Asset EUR Balanced – Global: ASN Duurzaam Mixfonds

De Thomson Reuters Lipper Awards worden al ruim dertig jaar in meer dan twintig landen uitgereikt. Ze worden gewonnen door fondsen en fondsbeheerders die consequent betere prestaties leveren dan andere, vergelijkbare fondsen. Daarbij worden de fondsen beoordeeld op uitgebreide, kwantitatieve criteria.

Share Button