Obvion wint internationale ‘Green Bond Pioneer Award’

Bron
Obvion

Maandag 6 maart ontving Obvion uit handen van het Climate Bonds Initiative in London de ‘Green Bond Pioneer Award’. Die kregen we omdat wij vorig jaar als eerste in de wereld een groene hypothekenobligatie uitgaven.

Daar zijn we best trots op. Want duurzaamheid is een belangrijke pijler van onze bedrijfsstrategie. Wij vinden namelijk dat je niet alleen nú lekker moet kunnen wonen maar ook in de toekomst. ‘Groene funding’ draagt daaraan bij.

Max Bronzwaer, Executive Director & Treasurer of Obvion Mortgages:

“We are very grateful and proud to receive this award and it is an encouragement to continue in the direction we have taken with Green STORM 2016.”

“We believe this world’s first green RMBS had led non-green investors to start looking at green investments, green investors to look at RMBS investment and other RMBS issuers to look at the possibilities and opportunities to issue a green RMBS.”

Meer informatie over de awards

Share Button