Triodos Bank wordt door consumenten gezien als meest duurzame merk onder de banken

Triodos Bank is door consumenten uitgeroepen tot het duurzaamste merk onder de banken van Nederland in de Sustainable Brand Index 2017. 

De Sustainable Brand Index is een jaarlijks onderzoek onder 4.000 Nederlandse consumenten naar hun perceptie van de duurzaamheid van bekende merken in Nederland. In totaal zijn 108 Nederlandse merken onderzocht. De uitreiking van de Sustainable Brand Awards vond donderdagavond (6 april) plaats in de WesterUnie te Amsterdam.

Dit is het eerste jaar dat de Sustainable Brand Index in Nederland wordt gehouden. In Scandinavië, waar duurzaamheid een vaste plek heeft op de strategische agenda van vrijwel alle grote en kleinere bedrijven, vond de Sustainable Brand Index dit jaar voor de zevende keer plaats.

In de overall ranking werd Greenchoice tot winnaar uitgeroepen en eindigde Triodos Bank op de 6de plaats.

Lees het volledige persbericht

 

Share Button