MoneyView geeft BrightPensioen de hoogste waardering

Het onafhankelijke benchmarkinstituut Moneyview heeft dit jaar voor het eerst lijfrente-beleggingsproducten*) vergeleken. In het onderzoek zijn 17 producten onderzocht en op 38 kenmerken beoordeeld. BrightPensioen heeft de hoogste score van vijf sterren gekregen!

Kwalitatief de beste

We zijn gestart met de missie de beste pensioenaanbieder van Nederland te worden. We zijn heel trots dat het onafhankelijke MoneyView zegt dat ons product de hoogste score van vijf sterren verdient. Een bevestiging dat we inderdaad op kwaliteit bovenaan staan. De kwaliteit van ons beleggingsbeleid, de kwaliteit van onze lifecycle in combinatie met ons unieke lidmaatschapsmodel, zorgen voor meer pensioen voor onze deelnemers.

Als enige aanbieder beleggen wij uitsluitend duurzaam. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een beter rendement en een betere toekomst voor ons allemaal en een beter rendement oplevert. En onze goede beleggingsresultaten zijn hiervan het bewijs.

*) NB: De diverse zzp-pensioenproducten, zoals het zzp-pensioen en Brand New Day, vallen onder deze categorie.

Share Button