Zwitserleven Beleggen lanceert duurzaam beleggingsproduct

Vanaf vandaag heeft de consument er een nieuwe optie bij om zelf de regie te nemen over zijn eigen financiële toekomst. De lancering van Zwitserleven Beleggen biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om eenvoudig, online te beleggen in uitsluitend duurzame fondsen. Op deze manier beleg je, eenvoudig èn verantwoord, voor bijvoorbeeld een studie, wereldreis of een extraatje voor later.  

Relaxed, Bewust en Avontuurlijk 

Hans van Houwelingen, directeur Zwitserleven Beleggen: “Zwitserleven Beleggen wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen om regie te nemen over zijn of haar financiële toekomst. Bij het openen van een beleggingsrekening kunnen particulieren online een beleggingsprofiel kiezen. Zo kan er eenvoudig gekozen worden uit drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk Beleggen, en al vanaf €50,- per maand. Zwitserleven Beleggen onderscheidt zich in de markt door uitsluitend gebruik te maken van duurzame fondsen en opvallend lage kosten. Daarnaast zijn de ontwikkelingen van het vermogen altijd te volgen. Waarbij dagelijks aan- en verkopen mogelijk is.”

Duurzaam beleggen

Van Houwelingen: “Vermogensbeheerder ACTIAM is de aanbieder van Zwitserleven Beleggen en beheert hiervoor de duurzame beleggingsfondsen. ACTIAM heeft als doel om bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst. ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. ACTIAM heeft recent een Cash Fund Award en een Lipper Award gewonnen. Bovendien is ACTIAM onderscheiden met een Climate Award voor de inspanningen voor het Klimaatakkoord van Parijs.”

Kijk hier voor meer informatie: https://www.zwitserleven.nl/particulier/beleggen/

Share Button