ACTIAM wint wederom de Cash Publieksprijs

ACTIAM heeft voor de tweede keer op rij de Cash Publieksprijs gewonnen. De fonds- en vermogensbeheerder uit Utrecht won de prestigieuze prijs afgelopen vrijdag tijdens de achtste editie van de Cashcow Awards in Den Bosch.

Publieksprijs

Ieder jaar reikt Cash de Cash Publieksprijs uit aan de beste aanbieder van beleggingsproducten. Uit het Groot Beleggersonderzoek dat door het tijdschrift jaarlijks wordt gehouden, was ACTIAM als één van de vijf genomineerden naar voren gekomen. Vervolgens heeft het (lezers)publiek ACTIAM als meest favoriete fondsbeheerder uitverkozen.

Oog voor financieel en maatschappelijk rendement

Hans van Houwelingen, Chief Executive Officer van ACTIAM: “ACTIAM belegt voor haar klanten niet alleen om een optimaal financieel rendement te behalen, maar ook om maatschappelijk rendement te realiseren. Dit doen wij door rekening te houden met de gevolgen voor het milieu en de maatschappij. Ook de kosten houden we hierbij nauwlettend in de gaten. Deze focus levert ons al jaren meer op dan een goed rendement. Het winnen van de Cash Publieksprijs stimuleert ons om in de toekomst nog meer verantwoorde beleggingsoplossingen voor een brede doelgroep te ontwikkelen. We zijn dan ook bijzonder trots op deze publieke erkenning.”

Share Button