Joanne Kellermann wil als nieuwe bestuursvoorzitter PFZW het pensioengeld rendabel inzetten voor een betere wereld

​Per 1 juni 2019 is Joanne Kellermann de nieuwe bestuursvoorzitter van Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Het bestuur van PFZW is verantwoordelijk voor beleid en uitvoering van de collectieve pensioenregeling. Naast de bestuursvoorzitter bestaat het bestuur uit afgevaardigden van werkgevers- en werknemersorganisaties en een vertegenwoordiger van gepensioneerden. 

Joanne Kellermann was voorheen onder meer directielid van De Nederlandsche Bank (DNB) en bestuurder bij de Europese Banken Resolutie Autoriteit (SRB) in Brussel. Lees een kort interview met haar ter kennismaking. Hierin spreekt ze de volgende ambitie uit: “Het zou mooi zijn als we in de komende jaren de moeilijke financiële positie kunnen verbeteren en we een zonniger vooruitzicht krijgen. Niet alleen door een pensioen dat weer mee kan groeien in goede tijden, maar ook door het pensioengeld rendabel in te zetten voor een betere wereld waarin goed en gezond te leven is.”

Share Button